Το κατάλυμα μας

Τα οικογενειακά διαμερίσματα μας βρίσκονται στο ήσυχο χωριό Αφράτο, το οποίο βρίσκεται στη νότια ακτή της Κεφαλονιάς.
Διατίθενται όμορφα διαμερίσματα 2 υπνοδωματίων και γκαρσονιέρες που διαθέτουν καλά εξοπλισμένη γωνιά κουζίνας, ψυγείο, σίδερο και στεγνωτήρα μαλλιών. Το μπάνιο διαθέτει τουαλέτα και ντους. Επίσης, προσφέρεται δωρεάν aiconditioning, wifi, επίπεδη τηλεόραση και χώρος στάθμευσης.
Το σπίτι περιβάλλεται από έναν υπέροχο, καλοδιατηρημένο κήπο.
Κάνουμε ό, τι μπορούμε για να δημιουργήσουμε μια φιλική, οικεία ατμόσφαιρα και να μοιραστούμε τη ζεστασιά και την εγκαρδιότητά μας με τους επισκέπτες. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που οι άνθρωποι επιστρέφουν με χαρά εδώ κάθε χρόνο.
Υπάρχουν τρεις υπέροχες παραλίες κοντά στο Αφράτo. Η αμμουδερή παραλία Τραπεζάκι είναι περίπου 500μ. μακριά. Η παραλία Λουρδάς είναι περίπου 1,5χλμ. μακριά. Ένα μέρος του δρόμου πηγαίνει κατά μήκος της πλαγιάς, έτσι επιστρέφοντας από την παραλία στα διαμερίσματά μας μπορεί να είναι κάπως κουραστικό. Είναι προτιμότερο να έχετε αυτοκίνητο που σας επιτρέπει να φτάσετε στην παραλία σε μόλις 3 λεπτά. Αλλά αν προτιμάτε να περπατάτε, υπάρχει και μια άλλη κρυμμένη παραλία - το Κανάλι - που μπορείτε να φτάσετε με τα πόδια, μέσω μονοπατιού. Επίσης, σε λίγα λεπτά τριγύρω  με το αυτονίνητο θα ανακαλύψετε πολλές εκπληκτικές παραλίες.

Για περισσότερα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Στοιχεία Επικοινωνίας
ΒΛΑΧΑΤΑ ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ
6972355032
Διαμερίσματα
Αριθμός ΜHTE: 
0830Κ123Κ0870800